GEROOSTERDE BLOEMKOOL MET HUMMUS, BELUGA LINZEN & TAHINI DRESSING.

Welkom in de hemel, op aarde.

Read More
AUBERGINEBOOTJES MET KROKANT GEBAKKEN KIKKERERWTEN, TAHINI DRESSING EN PETERSELIE

Vandaag krijg je niet alleen een recept, maar ook een weetje er bij: De aubergine is afkomstig uit China en India en kwam via Perzië en Syrië naar Spanje. In het Sanskriet betekent de naam 'de plant die winderigheid geneest'. En nu we toch bezig zijn, hier nog een tip: laat de glanzende aubergines liggen en kies voor de minst glanzende, die zijn rijper en lekkerder. 

Read More
KURKUMA QUINOA MET BOERENKOOL, KRIELTJES, HENNEP & CASHEWNOTEN

It's a detox kinda Monday. En dat doen we met kurkuma en boerenkool, uiteraard. Een eenvoudig gerechtje dat er misschien redelijk saai uit ziet, maar je zeker en vast positief zal verrassen! 

Read More
SUPERFOOD GRANOLA MET BOEKWEIT, MACA EN GEMBER

Mijn huis ruikt naar noten en zaden, de was en de plas is gedaan, ik heb een boek gelezen en sojascheuten en noedels gegeten en morgenvroeg ontbijt ik met havermout en homemade superfood granola. One happy kiddo over here. 

Read More
LINGUINE MET CASHEW CRÈME, SHERRY CHAMPIGNONS, KALE EN PARMEZAAN.

Oh so creamy & yet oh so nutritious. Dé pasta voor een liefhebber van romige sauzen, met gezond en voedzaam verstand. Buon appetito!  

Read More
GEROOSTERDE VENKEL MET BOEKWEIT, GEMBER EN APPELSIEN

Dit gerechtje is er eentje dat ik creëerde voor mijn eindwerk voor Matthew Kenney Culinary. Hoewel ik nooit een voorstander was van appelsien in mijn eten, komt het hier echt helemaal tot zijn recht. Zeker de moeite om eens uit te proberen! 

Read More
LASAGNE MÉT BECHAMELSAUS EN VERSE PASATA.

Mensen besloten te stoppen met koffie drinken, waardoor ik technisch werkloos werd en dan maar aan het lasagne maken ben gegaan. Gelukkig eet ik graag lasagne. En gelukkig leerde ik plantaardige bechamelsaus maken. Hier is ie dan; lasagne mét bechamelsaus. Net op tijd, want weldra breekt het hete-ovengerechten-seizoen aan. 

Read More
NAZOMERSE SALADE BOWL MET GIERST, GEGRILDE BLOEMKOOL, PISTACHENOTEN EN ZONGEDROOGDE TOMAAT.

Een goddelijke mix van kruiden, stevige granen, groenten en eiwitrijke peulvruchten in één kom en nog eens gemakkelijk te bereiden ook.

Read More